2012. július 1., vasárnap

Vizsgazáró haul :)

Sziasztok!

Ígértem ugye egy hault, és képzeljétek végre minden összegyűlt, amit csak akartam, szóval itt is van :)
Nagyon gyorsan és lényegre törően szeretek vásárolni, nekem 1-2 óra elé mindenre. Most sem volt ez másképp, egyik nap 2 óra alatt végigböngésztem minden szóba jövő boltot, a hétvégén pedig 1 óra alatt szereztem egy fürdőruhát is :D Ezeket tehát saját szerzemények, néhány más dolgot a szüleim hoztak a londoni nyaralásukból, a Lovely-s dolgokat pedig egy barátnőmtől kaptam, mert neki nem kellettek :)

Jöjjenek a ruhák:A képek nem adják vissza annyira a színét: gyönyörű barackos árnyalat, erős anyag, vékony derékszabású, még édes kis zsebei is vannak. Tökéletes egy fekete lakkövvel estére, vagy egy barnás fonott övvel bármilyen nappali programra is ideális. A Reservedben vettem, 6000 Ft-ért


Elfordult a kép sajna, de ez a múltkori outfit posztos H&M-es rövidnaci. Farmeres az anyaga, nagyon szeretem, ez is 6000 volt.

H&M-es bikini. Elég sok fajta van, nagyon olcsón-1500-2000 körül-. Viszont baromi elszabott a nagy részük, pl. a pánt nélküliek elég röhejesek... Nem tartom szuper nagynak vagy amorfnak a mellemet, de ezek a pánt nélküli darabok tökéletes leszorították, eldeformálták és alig takarták a kis kebleimet :D :(. Szóval kénytelen voltam kicsit kutakodni nagyobb mellrészű és pántos felsők után nézni. De csak a nyakba kötős jöhetett szóba, mert az összes pántos úgy nézett ki, mint a rendes melltartók, ami valljuk be, elég furi a strandra. Szóval ez a szép, vidám színes darab lett belőle,  méghozzá csupán 3000-ért.


Kiegészítők:
Hahaha ennek pedig nem tudtam ellenállni :D 26 cm-s, csillogó pink, szilikonos nyelű Hello Kitty-s teflonos serpenyő. Mondjuk morbid h H.K ott ég az alján, de ez van :D 6000 Ft körül van
Mivel az előző pénztárcám kicsit tönkrement, ezért megkértem anyukámékat, hogy Londonból ezt hozzanak nekem, ugyanis az előző darabom is az Accessorize nevű üzletből van, ami mint neve is mutatja kiegészítőkkel foglalkozik. Gyönyörű dolgaik vannak, itt a honlapjuk, érdemes kutakodni: http://uk.accessorize.com/
Sokfele van boltjuk, legközelebb Bécsben. Nos ezt a gyönyörű, bőrszerű, bordó, pillangós csatos, virágos belesjű csodát kaptam és imádom :) Mindenképpen nagyobbat akartam, hogy elférjen benne minden különféle kártyám. Az ára alapjáraton 16 font, ami 5-6000 körül van, de épp akkor kezdődött a sale, így azt hiszem 7 fontért szerezte be anyu.Ő pedig meglepi volt szintén Londonból. A Victoria&Albert múzeumban designer vásár volt és ott találták meg ezt a nagyon szuper kis üvegből készült pirospaprika/chilli füzéres fülbevalót, fogalmam sincs semmiért :)

Sminkek: 


Na ezeket a Lovely-s cuccokat kaptam barátnőmtől. A rózsaszín annyira nem ász, eléggé csíkoz és nekem túl gyöngyház fényű, viszont a csillámos elég szép, visszafogott kis fedőlakk. Gyorsan szárad és apró aranyszemcsék vannak benne, ami elméletileg fényvisszaverő, de ebben nem vagyok biztos. Nem tudom pontosan mennyibe kerülnek, szeritem max. 500 körül.


Ő pedig a Collagen-Wear szempillaspirál, ami meglepően szuper. Nem folyik, kenődik, 2 rétegben a hétköznapokra szuper, szintén nem lehet egy vagyon.Ezt is Anya hozta, szintén Accessorize-os, azt hiszem Bronze v Bronze Illusion a neve, 4 font volt, vagyis 1000 pár száz forint. Szépséges aranyos, bronzos, bordós, átmenetes szín, a képeken nem túl élethű, de élőben csodás :)


Bah ő is elfordult. Mivel olyan olcsón úsztam meg a bikinit, ezért elcsábultam erre a körömlakk trióra. 1000 forint volt, van benne egy csodás pink, egy nap sárga és egy ezüst. Eddig nem csalódtam a H&M-es lakkokban, szerintem most se fogok :)

Nos ennyi lett volna mára. Ti miket szereztetek be mostanság? :)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése