2012. április 19., csütörtök

TAG 10- Divat

Sziasztok!
Zsannu blogján találtam egy tök jó kis tag-et, gondoltam kitöltöm :)

1. Szoknyás vagy nadrágos típus vagy inkább?
Is-is. Nyaranta mindenképp szoknya, vagy rövidnaci, de persze télen a farkasordító hidegben kevéssé van kedvem harisnyában fagyoskodni.

2. Arany vagy ezüst kiegészítőket viselsz szívesebben?
Tény, hogy az arany szín eléggé veszélyes, könnyen giccsessé tehet egy amúgy gyönyörű ékszert, így inkább az óarany, bronzos dolgokat kedvelem, de ezüst is jöhet, kedvfüggő. Hideg színekhez ezüst, meleg, földszínekhez arany :)

3. Clutch, igen vagy nem?
Tetszik, de nagyon nem praktikus, szóval nem. Nem fér bele semmi, olyan buta dolog, hogy mindig a hónom alatt kell tartani, max. színházba, koncertre tudom elképzelni, de eléldegélek nélküle abszolút.

4. Van kedvenc üzleted? Ha igen, melyik?
Promod, mert különleges, H&M, mert sok az alapdarab és a turkálók, mert végtelen számú szuper ruhára lehet potom áron lecsapni.

5. Mit gondolsz a platformtalpú cipőkről?
Icipicit kényelmesebbé tesz egy átlag magassarkút, de azért semmiképp sem kényelmessé, és mivel folyton rohanok egész nap, nem az én műfajom az egész, hiába rám férne az a pár plusz centi.

6. A koptatott farmer ciki vagy még hordható?
Fajtája váltogatja. De van sok ami tetszik, és hordanám. Mostanság a világoskék darabok tetszenek, amik szaggatottak, lehet beszerzek egyet, és majd megmutatom mire gondolok:)

7. Neon vagy pasztell?
Mind a kettő :)

8.Sok olcsóbb bizsu vagy kevés, de drágább örök darabok?
Inkább sok bizsu, de persze egy kettő elegánsabb, különleges darab is kell, nekem ilyen a barátomtól kapott ékszerszett, a 18. szülinapomra anyukáméktól kapott nyakláncom, és a nagyimtól kapott ékszereim.

9. Arra törekedsz, hogy kövesd az aktuális divatot vagy inkább a saját stílusodat képviseled?
Érdekel persze az éppen aktuális trend, leginkább a körmök terén, de sosem vennék fel valamit csak azért mert hú de szuper kúl és trendi, mindenképp kell az, hogy tetsszen és jól álljon.

10. A ruháid zöme neutrális árnyalatú, és azokat párosítod a kedvenc színedben pompázó darabokkal, vagy a szivárvány minden színe megtalálható a szekrényedben?
Mostanság úgy vettem észre, hogy sok a fekete, meg a földszín, de van azért jó pár élénk színfolt is a szekrényemben.

+ 1. A sminked passzítod az öltözékedhez vagy fordítva?
A sminket. Először mindig felöltözöm, aztán kiötlöm, hogy ehhez mi menne a legjobban. Szeretem, ha passzol. :)

Töltsétek ki Ti is, ha van kedvetek! Jó éjt*

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése