2011. augusztus 9., kedd

TAG

Citromhabnál láttam ezt a taget és kedvet kaptam hozzá. Ha tetszik csináljátok meg Ti is!:)

1. Milyen regényt olvasol most / olvastál utoljára? Tetszett?
Nemrég fejeztem be a Wass trilógiát, imádtam. Most Bettelheim bácsi mesés könyvét olvasom( A mese bűvölete és a bontakozó gyermeki lélek a pontos cím). Még úgy 3-4 éve olvastam, de most fel akartam eleveníteni a dolgot az egyetem miatt. Persze hogy tetszik, de ez nekem szinte kötelező:)

2. Melyik a legtávolabbi hely, ahol jártál?
Anglia, vagy Svédország. Most nem tudnám megmondani, melyik van messzebb távolságban nézve:$ Angliába sok helyen és sokszor voltam családdal, illetve egyszer barátokkal. Stockholmban pedig 2 éve jártunk barátokkal, beleszerettem abba a városba:)

3. Sorolj fel 3 olyan helyet, ahova el szeretnél jutni!
Oroszország, főleg Szentpétervár, USA, azon belül Texas érdekel, New York és Los Angeles. A harmadik pedig mindenképp Ausztrália. Még régen néztem a Macleod lányai c. sorozatot és ott belezúgtam ebbe a lovaglós, farmos életformába, azóta pedig csak mélyült ez a szerelem.

4. Van kedvenc sorozatod?
Ú hát rengeteg: Skins, HIMYM, The big bang theory, Chuck, Family guy, SP, The pretty little liars, Gyilkos elmék, GG-Gossip girl és Gilmore Girls is:D és az új kedvenc a Cougar town

5. Mi a legbonyolultabb étel, amit el tudsz készíteni?
Szeretek főzni, sütni még jobban. Volt, hogy párszor nagyon elszúrtam valamit, de általában véve nem szoktak rosszul sikerülni még a bonyolultabb dolgok sem. A legnagyobb mesterművem egy 2 emeletes torta volt:)

6. Hogyan szoktál aludni?
Hason.

7. Láttad 1999. augusztus 11-én a napfogyatkozást?
nagyszüleimmel néztük meg Hévízen , nagyon rá voltunk pörögve a dologra. Osztogattak vicces kis napszemüvegeket és abban feszítettünk:D

8. Mi a véleményed az atomenergiáról?
Őszintén? Nem sok...:D

9. Sportolsz / sportoltál valamit?
Régen sokáig rsg-ztem, jégkoriztam, mostanság főleg a tenisz és néha egy barátnőmnél vidéken lovagolok.

10. Játszol / játszottál valamilyen hangszeren?
7 évig zongoráztam, de nem szerettem annyira, azóta is ritkán játszom. Karácsonykor anyukámmal szoktunk négy kezesezni, persze előtte gyakorlunk sokat.

11. Hány embernek tudod fejből a telefonszámát?
Max 2-3 embernek, de nem tudom mi alapján jegyeztem meg pont az övékét. Nem családtagok, sőt eléggé távoli ismerőseim, nem értem miért az övéké maradt meg:D

12. Mi az, amit soha nem ennél meg?
Pacal és körömpörkölt, lóhús, csiga, alga és a különböző undorító állatbelsőségek-.-

13. Ha nyernél 50 millió Ft-ot, mihez kezdenél vele?
Megvenném álmaim lakását, adnék anyuéknak, hogy rendbe hozathassák a nyaralónk, felturbóznám a bringám:D és egy nagy közös baráti családi nyaralásra mennénk valami gyönyörű helyre, ahol jól be is shoppingolnék.

14. Hány gyereket szeretnél?
Régebben minimum hatot akartam, de azóta megvilágosodtam és rájöttem, hogy elég lesz 2-3 is.

15. Gondolkoztál már rajta, hogy mi legyen a nevük?
Ez évente szokott változni:D de legyen akkor az épp esedékes: Lány: Hella, Laura, Lelle, Anna, Pálma, Bella, Naomi, Boróka. Fiú: Regős, Péter, Marcell, Máté, Gergő, Karcsi.

16. Mi volt a jeled az óvodában?
Táska:D

17. Dohányol? Ha nem, rágyújtottál valaha?
Úgy 4 éve dohányzom. Habár ez az utolsó év eléggé laza volt, csak bulikban gyújtottam rá, egyedül soha( egy két idegbajos esetet leszámítva)

18. Mikor voltál először részeg?
14 évesen, jókorát taccsoltam is tőle, egy évig utána rá sem bírtam nézni alkoholra, a sex on the beach nekem azóta tiltólistás:D Aztán 1 év múlva elkezdődött a házibulis időszakom, és lassan megtanultam ésszel inni:)


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése