2011. július 2., szombat

Júniusi kedvencek

Sziasztok! Itt a beígért kedvencezés:) Csináljátok meg Ti is! Puszi


Havi kedvenc arcápolási termék
: Elkezdtem tesztelgetni az Eucerin Aquaporin Active hidratálóját, és nagyon tetszik. Könnyen beszívódik, kellemes érzést nyújt, nem zsírosítja tovább a bőrt.

Havi kedvenc testápolási termék: Iszonyatos testápoló mániám újabb áldozatot követelt, beszereztem külföldről a Molton Brown Paradiasiac pink pepperpod testápolóját. Mint minden Molton Brown ez is minőségi termék, jól hidratál, de az illata ennek a darabnak valami lenyűgöző. Annyira szokatlan, fűszeres, nem tudom pontosan mire emlékeztet, de valami isteni. Egész nap magamat szagolgatom:D

Havi kedvenc illat: Sokat használtam ebben a hónapban a múltkor említett Coty almás testpermet tesóját, az eső utáni illatút. Annyira üde, kesernyés és friss, hogy öröm magamra fújni.

Havi kedvenc szemhéjpúder: A Pupa palettám szürkésbarna színe. Nagyon jól megy a szememhez, egy sötétbarnával együtt egy fantasztikus 3 perces sminkrutin része, de magában is megállja a helyét. Azontúl, hogy az állaga és pigmentáltsága tökéletes, még egy kis aranyos szaténfénye is van, teljes szerelem:)

Havi kedvenc szájfény/rúzs: Továbbra is a citromos Skittles-es lipsmacker és egy Rossmanos noname cseresznyeillatú színezett ajakbalzsam.

Havi kedvenc szempillaspirál: Nem cserélem havonta a szempillaspiráljaim, úgyhogy újra az Essence multi action-t mondanám.

Havi kedvenc arcpirosító: Nagyon rákaptam az aranyosan csillámló halványrózsaszín Miss Rose pirosítómra mostanság, olyan kis bájos.

Havi kedvenc ecset: Mindenképpen a nemrég beszerzett Essence satírozóecset. Olyan puha, lila és szépen lehet vele dolgozni:)

Havi kedvenc ruhadarab: Lassan de biztosan sikerült megbarátkozni a Crop topokkal, a nagyon meleg nyári napokon jönnek jól főleg.

Havi kedvenc zene: http://www.youtube.com/watch?v=fLexgOxsZu0 a vizsgák nyomása alatt minden reggel úgy keltem, hogy wáá én ma egy ilyen napot tartok, és tartottam is a végén;)

Havi kedvenc film: Jó kérdés. Legyen A tolvajok városa, szeretem az ilyesmi filmeket, és Blake is benne van:) http://www.youtube.com/watch?v=5x1II918q94

Havi kedvenc könyv: Wass Albert: Funtineli boszorkány. Imádtam, ez egy trilógia még 2 kötet hátra van.

Havi kedvenc kaja: Házi készítésű gyros:)

Havi legnagyobb csalódás: Egy bizonyos emberben, akiről azt hittem bízhatok benne, de tévednem kellett.

1 megjegyzés: