2011. április 24., vasárnap

Húsvéti

Boldog húsvétot Lányok! Remélem sok finom csokit hozott Nektek a nyuszi, meg holnapra sok locsolót:)
Nekem a nyuszi egy nagyon érdekes dologgal lepett meg, azt hiszem a DM-ben vásárolt. Ez a meglepi pedig egy Bionsen dezodor. A lényege ennek az egésznek az, hogy elméletileg a normális dezodorok alumíniumot tartalmaznak, amely nem tesz jót, ezenkívül eltömítik a pórusokat, nem hagyják szabadon lélegezni a bőrt. Ez a sok negatív hatás pedig elősegítheti(!) a mellrák kialakulását. Nos nem tudom pontosan, hogy ez tényleg így van-e, és ahogy utánaolvastam még senki sem biztos ebben, úgyhogy nem kell megijedni. Főleg azért nem, mert ez a dezodor teljesen más, mint a többi. Nincs benne se alkohol, se ez a bizonyos alumínium, ami a szokásos márkák termékeiben.
Alapjában véve ez egy átlátszó műanyag pumpás kiszerelésű üveg, aminek az alján fura kristályszerű kavicsok vannak. Ez az a bizonyos titkos összetevő: a japán kristály. Amúgy az üveg teljesen üres, meg kell tölteni sima csapvízzel, összerázni és voilá kész a dezodor. Kipróbálva nagyon kellemes semleges illata van, és nagyon hűsítő jó érzés magunkra fújni. A cimke szerint:
Az első 100%-osan természetes dezodor az egész testre. A természetes kristályok antibakteriális és pórus összehúzó tulajdonságaik révén fejtik ki hatásukat egyszerűen víz hozzáadásával. A kristályok hatékony anitbakteriális dezodorként működnek, a bőr természetes egyensúlyának megőrzése mellett.
Nos kíváncsi vagyok mire képes.
Nektek van már ezzel a termékkel tapasztalatotok? Jót, vagy rosszat hallottatok már róla? Puszi és jó pihizést és nyuszizást!:)

Juj és süssetek finom sütit a holnapi locsolóknak, én is most készülök, ennél a képen láthatónál biztos egyszerűbbet, de még nem tudom milyet fogok. Ötlet?:)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése